søndag den 1. april 2012

Mit påske projekt

Nu er det sådan, at jeg er datter af en sand læsehest, men desværre er jeg aldrig rigtig kommet igang.
Kun når jeg har ferie, kan jeg få læst lidt, så for mig kan en bog sagtens tage et par år at komme igennem.. Men nu skal det altså være slut! For nu har jeg købt Hemmingways "Farvel til våbnene". Det var lidt af et impulskøb i den lokale genbrugs, men den så ud til at være god, og man går vel aldrig helt galt i byen med Hemmingway ;)

1 kommentar:

  1. Sikke en god idé. Ja, du er godt nok datter af en læsehest x 1000. Men jeg kan godt forstå det. Jeg havde det lige sådan inden jeg fik Anne-Sophie og Emil. Der er ikke noget bedre end at begive sig ind i en anden verden og miste fornemmelsen for tid og sted for en stund.

    Heldigvis er læsningen vendt lidt tilbage, og jeg er lige blevet færdig med "Hypnotisøren". Er nu gået i gang med Jussi Adler Olsens serie, og har anskaffet endnu en bog af ham (egentlig dem) der har skrevet Hypnotisøren.

    Jeg håber at "Farvel til Våbnene" giver dig mange gode læse timer i påsken.

    Og hvor var det egentlig held i uheld, at det var i butikken at radioen brændte sammen. Og ikke hjemme. Christian og mig synes bare at det er sådan en fed idé at i har renoveret den.

    SvarSlet